hit counter

skodeng
Silakan masuk.

Yeah, inilah aku. Sedikit coretan dari lubuk hati ini.

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 16, 2010

♥ Kenangan Terindah.

Ohh ingat lagu Samsons eh? HAHAHAHA.


Korang tahu tak apa itu Photobucket? Ya, kalau korang dulu dah advance masing-masing ada pendrive, tumbdrive segala, mesti tak kenal Photobucket kan? Kalau manusia yang terlambat macam aku ni memang ah tercari-cari web seperti Photobucket tuh. Dulu waktu takde pendrive, takde Blackberry (sekarang pun masih belom ada Blackberry, masih ditakuk lama nampak gayanya) segala gambar kenangan memori terindah semua simpan dalam Photobucket. Kira Photobucket ni macam album untuk simpan gambar lah. Siap dilengkapi dengan sistem untuk edit gambar supaya nampak lebih menarik, lebih comel dan lebih exclusive walaupun pakai kamera cabuk.


Siapa-siapa yang nak simpan gambar dengan lebih mudah boleh la lawat website www.photobucket.com dan sign up. Lebih mudah sebab tak yah bawak pendrive nak pergi mana-mana, duduk dan taip sahaja dah boleh lihat semua gambar.


Tadi waktu tengah godek-godek gambar lama dalam Photobucket, terasa nak tergelak tengok muka dan wajah masing-masing sewaktu muda-muda dahulu. Serius rindu semua..... Especially tang clear face, wah cute-cute jer semua. HAHAHHAHAHAHHA.
Ehh ehh? Saya ke nii......... What thee..... HAHAHAH. Alah biasalah, masa budak-budak memang suka edit gambar cenggini cenggitu. Agak-agak ah kan..


Eyna : My beloved friend


Eyna lagi. Waktu ni masih suci, mata belom bertukar jadi biru sebab ni masa dekat Malaysia lagi, bila dia dah berpindah ke London dan makan sandwich tiap-tiap pagi, tiba-tiba mata dia jadi biru. Miracle.


Ni cik Eirah kita. Tuan belog yang url nya berbelit-belit lidah aku sebut. Sayang dia, rindu dia.


Dari kiri : Fana , Ema sayang , SAYA , dan Eyna . Sorry ye cik Eirah masa ni apply jadik photographer kami. Ini lah hasilnya. Cun ;)


Comel kan? HAHAHAHA perasan je lebih. But seriously i missed this moment (-,-)


No comments:

Post a Comment