hit counter

skodeng
Silakan masuk.

Yeah, inilah aku. Sedikit coretan dari lubuk hati ini.

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, May 8, 2010

♥ Beautiful BLOGGER ?!

Hooreyy! Aku dapat award weh (sungguh membesar-besarkan benda sekecil kuman) daripada Sera.Sera.Sera. Sebenarnya dah buat entri ni semalam, tapi bila dah siap menaip time nak publish connection macam afjahioedf!$& wah wah wah sakit hati bercampur geram segala. Jadi, hari ni tak berapa ceria nak update but have to sebab nak berterima kasih kepada Sera.Sera.Sera.



AWARD FOR BEAUTIFUL BLOGGER ?! Blog ke blogger yang cantik? Meaning? Aku atau blog aku yang cantik?! Okay, sila sepak muka I sekarang (-,-)


Selama aku berblogging tak banyak yang kasi aku award. Mungkin dalam 2 atau 3 orang sahaja yang rajin tag nama aku sekali. Kesian T_T Walau apa-apa pun, terima kasih kepada semua pemberi-pemberi (ke penyampai-penyampai? Tapi kalau penyampai macam penyampai radio kalau ditukar kepada pemberi jadi pemberi radio lah? continue aje lah gila) award for LYA JAILANI selama ini. Suka sangat ni :')



Tapi... nak buat entri AWARD FOR BEAUTIFUL BLOGGER ni pun ada rules tau. Penyumbang kata (heshh, penyumbang? Macam orang yang tolong sumbangkan lagu je. HAHA. Bukan, maksud I pemberi sumbangan award) kalau tak ikut peraturan dia cakap nak saman. Jadi, adik-adik kakak-kakak abang-abang ibu-ibu bapak-bapak siapa yang punya anak bilang aku... Okay, sila sepak muka saya sekali lagi. Bukan, jadi adik-adik semua, tolong ikut peraturan ye.


  1. Buat entri pasal award ini. (Okay, done.)
  2. Copy badge "AWARD FOR BEAUTIFUL BLOGGER.
  3. Ucap terima kasih kepada penyumbang award tadi beserta dengan link ya bukan darling tapi link ye adik-adik.
  4. Haa.. Last but not least, senaraikan 15 blogger lain yang layak untuk mara ke pusingan akhir piala... eh yang layak dapat award ni lah!


Dan, 15 blogger bertuah hari ini ialah

Kikih
Marzuqi
Eirah
Farhana
Adilah
Nino
Yunie
Sepet
IeykaAtika
Arda
Ikin
Windi
kak adah
hudhud
hanim




Tahniah ye eberidadi. Penat tau aku cari blogger bertuah untuk award nih. Dah settle yang ni alhamdulillah. Tapi ada satu lagi belom settle, contest daripada IeykaAtika. Sebenarnya aku nih tak menepati syarat-syarat yang dikenakan oleh Director contest ni, jadi aku sekadar jawab aje lah, kira tak menang pun takpe T_T


First, biar aku letak syarat-syaratnya dulu. Sila ambil perhatian ye blogger.

  1. Kena letak satu gambar je, tak boleh lebih-lebih nanti kene reject.
  2. Gambar tersebut mesti SENYUM ikhlas.
  3. Gambar sorang-sorang aje tauu... Takyah susah-susah promot orang sebelah kau.
  4. Mesti jadi FOLLOWER misschetazetty (and i don't really know who is this).
  5. Sediakan entri khas untuk contest ni, dan sila link beliau.
  6. Tag minima 4 orang.
  7. Tarikh tutup penyertaan 20 mei 2010.
  8. Hadiah dijamin lumayan. (bukan aku yang bagi, jangan tuntut dengan aku. Sila tuntut dengan penyumbang.)


Mula-mula aku tercari-cari gambar mana yang aku senyum ikhlas. Tilik satu persatu baru perasan gambar senyum aku semua FAKE! HAha :D Ada lah sekeping dua yang ikhlas senyum kononnya tapi sangat buruk untuk dipaparkan di sini. Harap maklum.



Masa ni aku senyum ikhlas woh, seikhlas cinta ku padanya. Wahahhaaaa Sempat juga berjiwang kat sini. Tapi tak menepati syarat sebab berdua. Dia nak gambar sorang-sorang je. So, reject ah gambar nih.





Eh silap weh, gambar nih senyum aku fake. Kak yong je yang senyum manis. Tak boleh jugak lah, reject. Apa tak paham bahasa sangat kau Lya?! Ku bilangg SEORANG(!) SEORANG(!) BUKAN BERDUA. sigh.




Lolz.. Nak upload gambar aku terupload gambar si Miki tengah tidur.





Selepas menghitung-hitung at last terjumpa gambar yang tak tahu dihasilkan pada tahun bila. Semasa masih muda remaja gebu (perkataan last reka sendiri). Semasa tengah best main pantai dengan sepupu-sepupu ku yang juga pada masa itu muda remaja gebu dan sebagainya. Dan aku rasa aku senyum ikhlas kot masa nih. Dammit.




Selamat sudah sesi berterima kasih. Sengaja nak jawab contest ni jugak padahal aku bukan follower misschetazetty tu pun. Dah Ieyka tag aku buat jelah. Tak baik tau tak nak menghargai orang lain, lebih-lebih lagi insan yang kita sayangi. Please lah, tolong hargai insan kesayangan sebelum terlambat. Tak rugi pun kau jaga hati dia. *Tiba-tiba. Thats all for today, bye!









Tambahan : Lupaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Dammit. Happy Belated Birthday to Ariff Rosli. Birthday pada 9 April tapi lupa nak wish. Ini daripada KakYa dan keluarga tahu, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO ADIK ARIFF, HAPPY BIRTHDAY TO YOU!




8 comments:

  1. Suke gamba masa kanak2 tu.. :)

    ReplyDelete
  2. liyanakim : lolzz,, comel ke??

    kakyong : hihih, senyum simpul tu yg besttt

    Mya : heee, thankyou mya :)

    ReplyDelete