hit counter

skodeng
Silakan masuk.

Yeah, inilah aku. Sedikit coretan dari lubuk hati ini.

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, September 26, 2009

♥ raya la sgt.. haha





hyee peeps:))) selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin sume ye. hikhik.. raya tahun nih camm tk meriah sangat la.. tp bestt, first time celeb raya bersama si dia. mesti la excited jek. haha. funny lol. so, raya tahun nih just spent time ngan dia jek. ohh bahagia nya hidup! sayangg youu sangat² ek darl:))

haha.. cousin aku sume camm merajuk jek ngan aku. yelaa.. aku dah kurang raya and bergambar ngan dorangg. sorry la, nextime la kite celeb balik.. tak kan aku nk ignore jek hubby aku. berdose tauuu! hikhik.

mamy mmg raya sakan la tahun nih. seronok lak tengok dorang happy. yelaa, rmai sedara mara aku balik sini. so mamy aku jalan skali ngan dorang. sesekali biar la dia melaram. tk salah kan?? iloveyouu mamyyy!

granny aku pun dah rindu sangat ngan aku. sume pakat² peluk aku. **macam ler aku duk london. ekeke. grandpa pun bukan main lagik berseloroh. bestt tau bile terkenangkan sume kaum kerabat family aku happy. bahagia sangat² hidup ini.

haa.. kakak ngan feqa dah banyak mulut tau tak? sumee bende dorangg sembang. dah tkde control² lagik dah. terkezut abess aku. anyway, best tengok dorang gitu. tkde la sorang melangut ke barat sorang ke timur. even feqa balik raya ke 3 kami tetap enjoy. masing² tunjuk gambar boipren. hawauuuuu

No comments:

Post a Comment