hit counter

skodeng
Silakan masuk.

Yeah, inilah aku. Sedikit coretan dari lubuk hati ini.

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 25, 2009

♥ mereka...

salam...

hari ni aku dah semakin baik, panas dah hilang. tubuh dah ok, kpale ade la pening2 lalat sikit. overdose tido kot. haha. aku pilih nk redha je sume. maybe allah nak bg aku hikmah disebalik sume ni. nobody know kan? thanks la kat fizah, eeyna dan member² lain yg support aku. kalo aku sorang² maybe aku skrg dah insane. thanks to mummy sebab jage aku sepanjang aku demam.
dengan karenah aku nk makan bubur la, nk makan sup ikan merah la... nasib baik die xtampar atas dahi aku. haha. melampauu... air nak air milo suam je, milidon always letak tepi kpale. thanks la sume... aku hargai sume k. **cehh.. time sakit baru nk hargai. haha.

app ngan doc 2hb disember ni. takut jgk, sebab aku demam panas. boleh jadi terencat kalo tak jage betul².haha, tp xpe, aku kan kuat. aku tough. air mate je ngalir laju, muke tetap senyum. haha.


okay la... need rest, i wanna take a nap. byee! salam.

Monday, November 23, 2009

♥ to : huhu

hello huhu,,

hye awak! awak kenal saya ke? sorry ye kalo saya cakap saya tak kenal langsung awak ni sape. sebab setahu saya, saya tak de kawan name huhu. sorry! awak ni jeles ngan saya ke? ape motif awak comment gitu kat shoutbox saya ye? awak nak suruh saya sakit hati ke? atau awak saje nak tulis² dalam shoutbox saya sebab awak tak de shoutbox? ape kate awak buat satu shoutbox, then awak tulis aje ape awak nak tulis, then awak replyy la sendiri. bagus kan? tapi, thanks la kat awak sebab meng'hot'kan shoutbox saya. name awak pun dah hot, huhu. ohh before saya lupe, sape boyfriend awak tu? kalo die boyfriend awak kenape ek die ade ngan saya? *tersenyum. awak, awak mesti perempuan kan? melayu kan? tak de adab betul awak ceroboh blog saya tanpa keizinan saya. tapii, saya cool je. haha. awak tak payah la view blog saya lagi kalo awak tak suke saya ok? saya tak kesah pun, saya tak pernah teringin nak ada kawan cam awak, tak beradap atau lebih tepat lagi panggil kurang ajar. saya tak kacau awak pun kan, tibe² je awak ejek saya, apekehalnyeeee weh? sorry la, saya tak suke la gadoh² pasal lelaki ni. lagi² nak layan perempuan macam awak. waste my time ler.awak, kat mydinmall tu ramai bangla yang kesunyian macam awak, ape kate awak ambik sorang? sesuaiii...

akhir kata dari saya, cuba lah jangan nak menyibuk tepi kain orang. saya tak kacau awak, so awak jangan kacau saya ok? so childish. and one more thing, saya tak percaya cakap orang macam awak ni, saya sayang hubby saya, tu je yang saya tau. thanks ye kat awak.


assalamualaikum.

♥ beckham kantoi?

haha. beckham!
terkantoi tengok bumper







**klik gambar untuk membesar!

Sunday, November 22, 2009

♥ hmmm...


ya allah... xtertahan rase sedih di hati... aku tau aku byk dosa... sebab tu tuhan balas kat aku...
aku dh xblh hidup tenang, xblh happy. xblh dh nk senyum, nk suke², nk mkn kenyang², nk tido lena² sumee xblh. setiap saat asyik pk pasal tu... ya allah, berikanlah aku kekuaatan nk hadapi sume ni... tabahkan lah hati ku ya allah...

sebab pe sume ni jadi? aku ke yang salah? ape salah aku kat die? takdir tuhan x sape boleh tolak, tapi stills boleh ikhtiar. tp untuk aku semuanya dah terlambat. its already happened. dah xblh undur balik. ni ke balasan tuhan kat aku atas segala yg aku buat? ya allah... peritnye ku rasa..

ape motif sume ni...? x cukup ke dengan segala yg aku dah lakukan? perlu ke ada masalah ni?
makin aku fikir, makin aku x faham// apa yg die perlukan? x baik ke aku terhadapnye? x cukup mesra ke layanan aku kt die? sume ni menyebakkan dada aku, menyedihkan hati aku. oh god, what should i do.... tunjukkan hidayahMu ya allah...



** depressed. why all dis happened to me.....?*crying.

♥ life sucks.

arghhh! sedihnyee kehidupan. tak pernah aman dr masalah. hari tuu kate nak berubah, tapi lagi teruk ade laa... ya allah... besarnya dugaan Mu... besarnya ujian Mu... tabah ke aku? ya allah... sunyi nye aku........

♥ mtf wuuuuu

lame dh xview blog. and time semangat² nk view, tibe² ade lok tine bodo dok reti base ceroboh masuk blog aku. tengok kat shoutbox aku tuu, lame dh die shout tarikh 18hb november 09.
hok letok name 'huhu' orhh. babi nyeeeee... masuk blog org dok wi salam tibe² kate ke org.


to 'huhu' :
wehh huhu. patutnye mu letok name mu ginim "huhu bamna cap babi tunggal".. hoh. biarr jelas gokk name mu orh. nk letok binti skali pun xpe. doh natam pe motif mu kate aku gitu?? sape bapok mu? kabo biar jelasss gok... mu ingat aku kenal ke mu hok dok glaymor orh? haha. mtf lol.
mulut mu orh jelas menunjukkan mu buke pekung di dada. bakpe mu deki ke ngan aku? haha wtdfs!! kalo mu xdeki ngan aku mu xview blog aku hari² kan? gileee ape mu ni? gini ahh, aku dok caye ke mu, dok caye ke sape². so, kalo nk text something kat shoutbox aku, sila ltk name penuh neh. tau doh name mu lawo benornye. panjangggggg lok tuu... ork? ork? dok pun meh settle care molek la. aku dok suke benornye mu nyebok kat shoutbox aku. nok text sangat mu wat shoutbox diri deh? thankss. come again~


p/s : watch your mouth out!

Sunday, November 15, 2009

♥ gini ke?



EGOKAH AKU
by
wali band


ku tak pernah merasa
gundah di hati ku
ketika dengan mu...

saat kau...
kau belai rambutku
kau temani aku
kau basuh lukaku...

kini semua berlalu
KERANA ENGKAU TAK MEMILIHKU...

salahkah aku mencintai mu
WALAU KU TAHU KU TAK DIHATI MU
egokah aku memilikimu
WALAU KU TAU KAU TAK MEMILIHKU

ku harap tuhan cabut nyawamu
agar tak ada yg miliki mu...

sedarkah kini ku tak rela
imanku telah sirna
mimpiku tak nyata

kini semua berlalu
KERANA ENGKAU TAK MEMILIHKU...

salahkah aku mencintai mu
WALAU KU TAHU KU TAK DIHATI MU
egokah aku memilikimu
WALAU KU TAU KAU TAK MEMILIHKU

ku harap tuhan cabut nyawamu
agar tak ada yg miliki mu...
ku harap tuhan cabut nyawamu
agar tak ada yg miliki mu...





♥ you...

♥ daddy....

daddyy... i miss you so much... i love you with all my heart. i miss you daddy..., i need you now here at my sideee.... i needddddddddddddddd youuuuuu

Saturday, November 14, 2009

♥ nur hafizah


salam... ensem tak gambar die nih?? the name is Nur Hafizah binti Fhaudzy. umo same ngan aku, nearly 19 year old girl. study kat Twintech at Subang, nursingg babe. memang saboh ar fizah jadi nurse, ayuuu jek. tengok gambar mesti xsgka orp die nih wahi gomo mase sklh² duluu... wakakakkaka. jgn mrh fizah!

comeyy orp fizah leni? opssss sorry, dari dulu comey, tp leni lagi comey. jelessss tengok mu fizah.
aku gemokkk! mu maintain gituuu je....waaaaa, tak aci weh.

Wednesday, November 11, 2009

♥ bahaya ke?

hmmm... aku rasa takut plk bile pk keadaan aku ni. macam² tanda and simptom yg aku rasa skrg ni. contoh, rambut aku banyak yg gugur. time mandiii lagi laa... kdg² tu takut tengok. refer tu the specialist, katanya kalo rambut gugur ade masalah berkaitan buah pinggang. he said maybe fungsi buah pinggang aku weak, kene jage elok², kene berpantang sikit bile makan. tak boleh makan suke² hati. megi ngan air gas diharamkan trus dari masuk body aku ** tp aku makan jugak. tak sayang nyawa keeee aku nih?

second, pasal migrain aku. he said again, migrain aku ade tempat² tertentu.
kalo sakit bahagian depan kepale maknanya too much thinking atau maybe tension, stresss... maybe jugak darah tinggi. rase cam nk ketuk2 kepale aku ngan hammer. sakittt!

third, aku cepat naik darah, merajuk, marah... katanya sebab fungsi hati lemah, tekanan darah tinggi atau maybe sebab penat keje. aihhh banyak gileee kene jage. tu laaa.. salah aku jgk, makan ikut suke jek. aku tak nak sejarah lame berulang... big disaster.

ya allah... lindungi lah aku..

♥ mereka:))

hmm... aku rasa nk list down jek sume yg aku sayang dan cakna pasal they all. sebab aku dah tak ckp terang² dpn dorang, so cakap dalam blog ajela. nasib laa sape² bace. sume cakap aku ni hati batu, trasherr! tak reti nak sayang manusia lain. tapi hakikatnya bukan gitu. cume tak mention jek kat they all. sayang tu sayang la...


  • my momma & dad
yg ni sure sume sayang kan? Die yg jage kite dari kecik sampai besa gini, memang patut pun kite sayang. tanpa die siapalah kita.. iloveyou mom:)) *never tell her:P dad... iloveyou sooooooo much, may god bless you.

  • my soulmate ( AKj )
heeee... he is my beloved one:)) serius, never love someone else like him.. die lain dr yg lain, tp he love to temper me. sikit² nak marah. cume aku xperlu nk komplen sebab tu care die tunjuk sayang die kat aku kot? love you yang...



  • my pet ( miki )
waaa... yg ni tak dpt dinafikan, terlalu sayangg gile kucim kat seko nih. pengubat jiwa lara aku.
walaupun dah byk parut yg ciptaan miki kat kaki tangan aku. endless. sayang miki!


  • Eeyna
naaa... aku sayang mu wehh. jangan betray aku ye! ( since mac 2007 ) thanks na sebab sudi kawan ngan budok bongok cam aku ni. kita serupaaaa:P

  • hafizah
oitt fizah, tau arr mu ade member baru budak kayELL tuuu kdg xyh arh wak cakap luar mu ngan aku. sayang gok kat mu, kawan lame doh orp? thanks ye! ( since january 2004 )

  • amieyra
raa... sayang mu, dari sklh rendoh agi kenal mu orp? banyok ork kenangan kite ngan fizah and fatanah. mu paling muda, adikk pade aku fizah and fatanah. sayang mu! ( since mac 1998 )

  • erah & cik tyra
walaupun baru kenal ngan erah and yah, tapi kemesraan tu ade. ke guane ? rinduuuuu kat erah and yah. blajo jauh sgt tekk



dan tak lupe jugak rakan² blog seperjuangan. yg kenal dalam ni je tp stills can be a good friends.

♥ kikih
♥ nino
♥ sis maikitty
♥ miraex
♥ sarah
♥ arda
♥ alia

♥ sunny day

hey peeps out there:)) salam all...
hari ni macam biase je, buat² keje sikit sambil layan youtube. then ingat nk take a nap for awhile. tp rasenye dah xsempat kot. terpaksa la buat slambe je even kpale denyut² macam nk pecah je. migrain ni bile nk hilang ahh? trouble maker sungguh!

ena text, cakap kalo tak dpt uitm sarawak tu she will choose masterskill at kota bharu. then kalo confirm 5hb dis ni dah berangkat ke sane. aku cam terkilan jek, yelaa... selama ni hanya ena jek tempat aku ngadu my probs. sume share ngan die... org lain maybe malas nk layan jadi good listener to me. memang la boleh call die boleh text die, tp rse cm xkene jek... miera? alaa... xbest la kaco die, lgpun her own self dah byk gile probs. xnak la ssh kn die lg... fizah? fizah ni lain sikittt, jiwe lain dari aku even die tu slh sorg my bestie, lgpun die dah definetely changed! dengan gaya percakapan, tak macam dulu dh. maybe sebab enviroment kot. haha.

so, nampak gaya aku kene pendam aje la sumeee.. oh GOD, help me pleaseeeee!

Monday, November 9, 2009

♥ weird chilli ! ;p

these are actual peppers from a garden ( idk where is it).
they are called 'peter peppers'

THE WORLD'S MOST OFFENSIVE-LOOKING PLANT
weird aite? kinda what? har har har har!


when i first saw dis pictha, i thought it's just another photoshopped hoax but digging deeper. i was suprised to discover that it's a real plant! usually called 'peter peppers' and scientific name capsicum annuum var annuum peter (haha, berbelit lidah nk sebut). it's native to Louisiana and Texas, batu 6 xde ye! haha. it's been called by many names including Chilly Willy and Penis Chilly ( ohh man, are you dare to eat dis kinda chilly? fuck off! haha) and guess what? this hot chillies has been judged "MOST PORNOGRAPHIC PEPPER" by Organic Gardening Magezine. well, not suprising since it looks like so... :P ohh by the way, a farmer who specializes in growing them says they can grow up to 18 inch! awwww

Sunday, November 8, 2009

♥ why ah?


morningg...
hari ni mood cam sial sikit. ntah ler.. makin byk yg miserable, makin byk yg tak pasti... bodoh betul, ade ke patut kate aku *galop ( gatal gelenyar miang bulu) ?? sebab pe ek? aku perlukan 10 sebab sampai org boleh kate gitu kt aku? yelaa kan, bukan nye aku perfect tp kalo tak silap aku aku bukan lagi Lya yg dulu... tak caye tanye mak aku:P

hmm... sakit hati aku bile dgr die kate gitu.. but what to do? im become more uncomfortable.
sebab pe ye die kate gitu kat aku? am i doing any sin to him? not really... then, what??

macam ni aje la..
aku maybe bukan seperfect korang, bukan se'hot korang... ya tuhan, aku tak pernah cakap aku lawa? ade ke entry dalam blog ni menunjukkan yg aku cakap aku lawa? mane adeee... aku tau aku buruk, hodoh, tak lawa... even ex gf kau tu lagi lawa kot? but hell ohh... mata tak pernah menipu kan? lu pikir la sendiri...

sebab pe kate aku galop? aku pernah terkiss sape² yg lalu tepi aku secara tak sengaja ke? atau tokki hang minat kat aku cakap aku goda die? ya allah... ringan aje mulut mu berkata² ye?
heee... aku tak pernah try nak pegang tangan someone else boyfriend, aku tak pernah suh boyfriend korang ajar main chess and then gesel² body kat die.... oh pleaseeeeeee!
hanya perempuan sundal aje yg berminat ambil kesempatan gitu. xpe... tuhan tau sape betul sape salah// keep smiling:))

knp aku mesti salahkan kaum perempuan? dorang bersalah ke tak? atau yg lelaki ni terlebih gatal? tapi kalo takde angin tak kan la kot pokok bergoyang?? ace pikir gok orang ramaaaa! tapii.. memang aku tetap sebelahi die yg bernama lelaki. aku tetap salah kan si betine dengan alasan si betine yg goda si jantan. ohh shittt, dua² salah kot??

korang pernah rase tak naik satu kete gi jalan² ngan perempuan sundal yg SEDANG menggatal ngan boyfriend korang ke laki korang ke?? pernah tak? pernah tak???! nak tau rase camnee...?
BESTTTTTTT GILE BABI!! Bodoh betull aku, kene tipu hidup² pun stills percaya gile! kalo la membunuh tu bukan DOSE dah lame aku bunuh salah sorang. bodoh nak mampusss.
aku plk yg dikata galop? sorry man, u're so phetatic!

hell oh! hell oh! best sangat ke kutuk aku? kalo best kutuk la sampai mampusss, nanti boleh booking suite mewah kat neraka jehanam... mahal tuuuuu...

Saturday, November 7, 2009

♥ missing

aku RINDU...

si dia, AKJ
grandmaa
grandpaa
nur syazwina sabiela
nur hafizah fhaudzy
nur amiera ali
nurul aqidah rashid
nurmaisarah rased
erah
yah
ana?
ainor? wakkakakkakkakak! bodo eyy

sumeeeeeee!

i miss all of you, especially AKJ :((

♥ selagi....

Selagi Ada Bulan Mentari
Selagi Ada Berkasihani
Selagi Ada Bulan Dan Bintang
Selagi Ada Berkasih Sayang
Selagi Ada Ombak Dan Laut
Selagi Hatiku Terpaut
Selagi Ada Turunnya Hujan
Selagi Ada Rahmat Tuhan
Selagi Ada Langit Dan Bumi
Selagi Cintaku Bersemi

Selagi Ada Waktu
Selagi Ada Rindu
Biar Beribu Batu
Ingin Aku Bertemu
Oh Kasih (Oh Kasih)
Damailah (Damailah)
Engkau Disana
Ku Berdoa (Ku Berdoa)
Pada Tuhan (Pada Tuhan)
Agar Kau Bahagia...


♥ akj...

♥ bulann?




kalimah ALLAH swt Lya dah bulatkan


ya allah... kekuasaan Allah..

30 sept 2009
10.15 malam

timee tu aku ngan si dia beli burger lepas hantar kawan die balik hostel. tp xperasan plk bulan mase tuuu.... kwn die msg baru lah masing² pakat tgk, tp aku xnmpk. si dia maybe nampak kot.
ingat kwn die tuu gurau² jek, tp.... subhanallah, hanya Dia yg tahu...

aku dpt email dari sahabat, cakap nampak jugak bulan pelik malam tuuu... macam ade pelangi kat sebelah bulan, another circle... siap dgn gambar lagi, cuba teliti, nampak kalimah allah kat sebelah bulan tu, nauzubillah...

♥ stupidooooo!

waaaaa... bodoh! stupido! abessss lagu aku takde tinggal satu pun. sumeee sapu bersih. nyesal gile babis tak save duluuu dalam pendrive... ade lebih kurang 300++ laguuu dalam pc ni, satu pun tak tinggall.. ingat org tu buat backup dulu sebelum format pc ni! gerammmmmmm nye!
bodoh! bodoh! kene download balik? gile ahhh! 4 thun pun tak abiss download agi. bodooooooo!

baru teringat, photoshop aku??? kene install balikk? mane aku simpan software dieeeeee!
waaaaaaaaaaaaaaa gile mmg gile! mahalll tuuu siot! mane nk carii murah² free² ?? photoscape?
nk nangisss aseee!


arghhhhhhhh! tambah tension aje ah niiiiiii

♥ hyee!

salam... hyeee peepss! lame gile orp tak posting. about dis a few days asyikk hujan aje kan?
sejukkk! tp best jalan² timeee sejuk² ginim. gileee ah. skrg rarely online. malas ke? tak jugakk...
busy kot, ataupun mem'busy'kan diri.

heeee... gerammmm nyeee aku.. tobak ah! since si dia suke rahsia sume mende dari aku, aku rase cam something tak kene. mendeeee ah..? nak pegang phone die pun susah gile babisss... terrible lifeeeee! tak pe tak pe kan the best woman always win. kite tunggu dan lihat aje laa... harap² si dia tak create any problem... amin...

tapii ork... aku tak sedap hati. rase macam di betray? ehh yeke? tak tau jangan cakap, kang jadi fitnah, boleh mengeruhkan keadaan yg mmg dah sedia keruhh. tak sanggupp nk tapis lagi...
ohh tuhan tolongg la aku....

skrg ni banyak giler persoalan yg aku sendiri tak dpt jawab. hanya si dia aje yg boleh bagi jawapan. tu pun belum tentu die bagi jawapan betul.... sape ah? sbb pe? harus ke?
arghhh shittttt! boleh jadi gile aku kalo pk² sgt pasal ni....

aku bolahh ke? mapuhhhhhhh la ehhh

Tuesday, November 3, 2009

♥ ohh akuu//

tensionnye... pale migrain dari semalam lagi.. berdenyut- denyuttt tau x?
makan ubat semalam jek, hari ni tak mkn dah, takutttt!
pagi tadi lepas siapkn keje sume, aku main zynga poker, sakit ati gileee
lostttttt 2000 chips! eley, mcm banyok! wakkakakkaa

rindu si dia, tp....
ala, tahan jela lya//
die bukan rindu ke mu pun!
kalo rindu pun rindu kat kete die agi,
kawan² die agii
kalo ngan aku asyik nk MECOK je
bapakk tension!
asyik asyik aku yg kene marah
sokay la
die buah hati saya
so what to say anymore.
no more words:))

hari ni balik tido aje la ye!
good bye world:))

♥ lelaki yg 'hebat'

selalunye kan org laki ckp org perempuan ni yg
rumit la, cerewet la, pembelit la...
tp dalam tak sedar dorangg yg bernama lelaki ni
sebenarnye suke manipulasikan keadaan.
kesian kaum perempuan kan?
tp bukan sume laki gituu, sorang due aje.
ehh yeke?

check it out!

1
. Jika kite layan die baik², dia fikir kite jatuh cinta kat die tp kalo tak, die kate kite sombong plk.

2. Jika kite pakai cantik², die kate kite gatal la, perasan cantik la, nk goda die la, tp kalo kite pkai
cincai² je die duk banding²kn kite ngn pompuan seksi plk. husssss

3. Jika kite berdebat ngan die, die kata kite keras kepala. tp bile kite senyap je die kate kite bodoh xtau pape, IQ tak tinggi la, tak sekolah la...

4. Jika kite lebih pintar dari die, jatuh la air muke die kn. tp bile die yg lebih pintar senang² je cakap kite bodoh la ape la, die la paling hebat.

5. Jika kite tak suke kat die, die akan ejas kite abis² sampai kite cairr tp bile kite dah melekat ngn die, die plk tgh usaha cari modal nk tinggal kite.

6. Jika kite cerite mslh kite kat die, die kata kite menyusahkan lah, nk mengada-ngada la...
tp bile kite xcrite satu mslh pn kat die die tuduh kite cuba rahsia ngan die.

7. Jika kite cerewet kat die, die anggap kite ni org gaji la, org suruhan la...
tp kalo die yg cerewet kt kite, itu kerana die mengambil berat. ( hakkkktuihhhh! )

8. Jika kite mungkir janji, die kate kite xblh dipercayai la, kaki penipu la..
tp kalo die yg mungkir janji, die kate sbb terpaksa ataupun saje je nk test kite.

9. Jika kite yg sakitkan hati die, die kate kite kejam.. tp kalo die yg sakitkan hati kite
die cakap kite ni mengada-ngada sensitif sangat susah nk phm la.

10. Jika kaum lelaki yg bace entry ni mesti dorang bermati-matian bersumpah ckp sume ni tak betul dan tuduh pompuan yg berbelit!



so? ape kate korang?
jgn hipokrittttt tau!


Monday, November 2, 2009

♥ hmmmm:((

sakit telinge...
semalam sebelah,
hari ni due2 sakit....

♥ awayy :))

salam all... hari ni macam cloudy jek, semalam hujan non stop sampai ke pagi. best tido! :D
tp mimpi buruk, phewwwss horrible nite! pukul 4pagi dah bangun mandi, then duk termenung tunggu hari cerah. main² ngan miki tersayang... abit bored!

every second duk jeling kat phone, mane la tau ade miskol ke msg ke. tp satu pun xde! haha:D
kot sume² sayang kedit nk msg aku. hussssss! semalam satu hari aku tido kat umah, bangun pun untuk makan megi jek. then tido balik... malas nk serabutkan kpale otak. dah la tengah migrain. berdenyut2 pale. gilee ahh, xmkn ubat pun, nak try tahan jek sbb aku ade bace ubat xbagus la. abis buah pinggang aku rosak kang.

ni best ni, aku terbace entry "org" tuuuuuu.... waakakkakaka. lasom perasan die cantik! xmaluuu nye.... kalo aku la kan, dok tulis la lam blog ayat2 memuji diri sendiri. xpernah dibuat org! perasan gile babissss. kot mmg sejenis jek die ngan kakak die. wakkakakkakaa! aku pun perasan gok, kdg dok sampai tahap nk kabo gitu g lam blog! budak² dok mayidd, agagaggagga. luga luga

kire² macam ni la ayat die "sebuah cerita tentang seorang gadis yg cantik, semua org yg terpandang gadis ni pd kali pertama akan tetap memandang pd kali kedua, dia terlalu cantik, terlalu baik, terlalu manis, lebih manis dari kamu semua.."

heeeee,,, bodo nye aku bace ayat die. perasan gileee! lawo tu mmg la lawo, tp yuckkk! ade gop hok jenis perasan gini. suter copy paste monyet tuu. dop baik gohh aku,

heyy gadis, semoga kamu bertambah cantik ye!

p/s: lawo lawo pun boyfriend lari jugok kalo perangai udohh. ke guane yang?

Sunday, November 1, 2009

♥ whahahahah!

video
how to tell the salesman the
bikini is too small






video
meh ajar kucing berjalan
dengan betul